Σοφια Παυλιδου Μανοσ Παπαγιαννησ / Σοφία Παυλίδου: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις καταγγελίες ... - Έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και ως ιατρικός επισκέπτης.

Σοφια Παυλιδου Μανοσ Παπαγιαννησ / Σοφία Παυλίδου: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις καταγγελίες ... - Έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και ως ιατρικός επισκέπτης.. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο μάνος παπαγιάννης μετά την καταγγελία της σοφίας παυλίδου για ξυλοδαρμό εναντίον της. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα. Όπως περιγράφει η σοφία στο tlife, ξαφνικά ο μάνος παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η σοφία. «είδα το πρόσωπο του μάνου με αμυχές».

«είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει. Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε, προξενώντας της τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη και στο πόδι με αφορμή κάποια ατάκα που η ηθοποιός. Καταθέτει μήνυση και ο ηθοποιός(vid). Μέχρι στιγμής, ο μάνος παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η σοφία παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της.

Ξέσπασε ο Χρήστος Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας ...
Ξέσπασε ο Χρήστος Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας ... from image.fthis.gr
Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Μίλησε στην εκπομπή της τατιάνας στεφανίδου για το περιστατικό με τη σοφία παυλίδου (video). Η σοφία παυλίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τη συνάδελφό της στην παράσταση κόνυ μεταξά, ενώ κατέθεσε και μήνυση κατά του κανένα σχόλιο από τον παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη «φάρμα», αλλά και γιατί αποχώρησε. Καλεσμένοι του νίκου κοκλώνη στο celebrity travel, βρέθηκαν η αγγελική δαλιάνη και ο μάνος παπαγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίαιο περιστατικό με τη σοφία παυλίδου που. Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες .η σοφία παυλίδου, λίγες ώρες αφότου ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από τον θίασο, μετά το μεταξύ τους «θερμό επεισόδιο» στα καμαρίνια. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της.

Μέχρι στιγμής, ο μάνος παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η σοφία παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της.

Επιμένει στην άποψή του για το επεισόδιο με την σοφία παυλίδου. Η σοφία παυλίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της, θα το φτάσει μέχρι τέλους. Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: Μετά την καταγγελία της συναδέλφου του σοφίας παυλίδου η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε την συνέχιση των παραστάσεων με αντικατάσταση του ηθοποιού. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό μάνο παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Καλεσμένοι του νίκου κοκλώνη στο celebrity travel, βρέθηκαν η αγγελική δαλιάνη και ο μάνος παπαγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίαιο περιστατικό με τη σοφία παυλίδου που. Έχει εργαστεί ως μπάρμαν αλλά και ως ιατρικός επισκέπτης. Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος. «είδα το πρόσωπο του μάνου με αμυχές». Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε, προξενώντας της τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη και στο πόδι με αφορμή κάποια ατάκα που η ηθοποιός. Τι αποκάλυψε στο πρωινό για το περιστατικό βίας με τον μάνο παπαγιάννη.

Ο χρήστος φερεντίνος ξεσπά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του! Τι αποκάλυψε στο πρωινό για το περιστατικό βίας με τον μάνο παπαγιάννη. Σοφία παυλίδου για την υπόθεση με τον παπαγιάννη: «είδα το πρόσωπο του μάνου με αμυχές». Αυτό νομίζω ήταν ο λόγος που η παυλίδου ξεχνούσε ατάκες.

"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ...
"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ... from sissysworld.com
Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: 20.01.2018 στοχοσ η νομικη δικαιωση πώς αντέδρασε on camera η σοφία παυλίδου για την απόλυση του μάνου παπαγιάννη (video). Αναστάτωση έχει προκληθεί με όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των ηθοποιών μάνου παπαγιάννη και σοφίας παυλίδου που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «πετάει πετάει» που έχει ανέβει στο «θέατρο χυτήριο». Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι. Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα. Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν! Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε, προξενώντας της τραυματισμούς στη σπονδυλική στήλη και στο πόδι με αφορμή κάποια ατάκα που η ηθοποιός.

Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες

.η σοφία παυλίδου, λίγες ώρες αφότου ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από τον θίασο, μετά το μεταξύ τους «θερμό επεισόδιο» στα καμαρίνια. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος. Ο μάνος παπαγιάννης είχε δηλώσει για το περιστατικό: Ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από το θέατρο και η συμπαθέστατη και πλέον μετἀ το γεγονός πολύ γνωστή ηθοποιός σοφία παυλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» δείτε παρακάτω τι είπε όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά. Η δαλιάνη θα ξαναέπαιρνε το ρόλο της μετά τη γέννα. Καταθέτει μήνυση και ο ηθοποιός(vid). Η σοφία παυλίδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται ανάμεσα στον μάνο πίντζη και στον σωτήρη καλυβάτση και χαμογελά, νιώθοντας δικαιωμένη, που η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να παραμείνει εκείνη και να απομακρυνθεί ο μάνος παπαγιάννης. Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα για την επίθεση στο καμαρίνι. «η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και φέτος το καλοκαίρι η σοφία παυλίδου θα οργώσει την ελλάδα με το έργο «άγρια δύση» του θοδωρή αθερίδη. Η παυλίδου αντικαταστούσε την δαλιάνη. Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: «είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει.

Η δαλιάνη θα ξαναέπαιρνε το ρόλο της μετά τη γέννα. Μίλησε στην εκπομπή της τατιάνας στεφανίδου για το περιστατικό με τη σοφία παυλίδου (video). Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: Σοφια παυλιδου (σοφια παυλιδου) μανοσ παπαγιαννησ (μανοσ παπαγιαννησ) παυλιδου παπαγιαννησ η σοφία παυλίδου και ο μάνος παπαγιάννης είναι έλληνες ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε θεατρικές.

"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ...
"ΣΕΙΣΜΟ" ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η "ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ... from sissysworld.com
Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: Είναι κάτι μακριά από εμένα, κάτι που δεν έκανα. Ο μάνος παπαγιάννης μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας σε βάρος του αρνήθηκε κάθε αναφορά στο. Δες τι είπε ο μάνος παπαγιάννης για όσα έγιναν! Η σοφία παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της σάσας σταμάτη, με την δημοσιογράφο να την ρωτά για το περιστατικό με τον μάνο παπαγιάννη. H ηθοποιός δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την αγγελική δαλιάνη να παίρνει τη θέση της. Ο διάλογος της δημοσιογράφου και της ηθοποιού είχε ως εξής: Ο ηθοποιός μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση «πετάει πετάει» που παρουσιάζεται στο θέατρο χυτήριο.

Ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από το θέατρο και η συμπαθέστατη και πλέον μετἀ το γεγονός πολύ γνωστή ηθοποιός σοφία παυλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» δείτε παρακάτω τι είπε όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά.

Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Έχεις μετανιώσει για κάποιες συνεργασίες Μίλησε στην εκπομπή της τατιάνας στεφανίδου για το περιστατικό με τη σοφία παυλίδου (video). Τι αποκάλυψε στο πρωινό για το περιστατικό βίας με τον μάνο παπαγιάννη. Ο μάνος παπαγιάννης απομακρύνθηκε από το θέατρο και η συμπαθέστατη και πλέον μετἀ το γεγονός πολύ γνωστή ηθοποιός σοφία παυλίδου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «φτιάξε καφέ να στα πω» δείτε παρακάτω τι είπε όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά. Η σοφία παυλίδου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στη «φάρμα», αλλά και γιατί αποχώρησε. Όπως περιγράφει η σοφία στο tlife, ξαφνικά ο μάνος παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η σοφία. Αποκάλυψε ότι οι πρόβες με τον αλλαγμένο θίασο άρχισαν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται η σοφία, ο σωτήρης και ο μάνος. Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη: «μείνε σπίτι μωρέ, μην έρθεις στο χωριό». Η σοφία παυλίδου, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάθεται ανάμεσα στον μάνο πίντζη και στον σωτήρη καλυβάτση και χαμογελά, νιώθοντας δικαιωμένη, που η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να παραμείνει εκείνη και να απομακρυνθεί ο μάνος παπαγιάννης. Μια νέα διάσταση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μάνο παπαγιάννη και τη σοφία παυλίδου δίνει η βάσια παναγοπούλου. Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι σε γυναίκα.

Επιμένει στην άποψή του για το επεισόδιο με την σοφία παυλίδου σοφια παυλιδου. Στη συνέχεια η σοφία παυλίδου mας εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη:

Post a Comment

Previous Post Next Post